Tips

Nieuws en weetjes over B&B Villa Hestia

Blijft u graag op de hoogte van wat er allemaal in en rond Villa Hestia gebeurt? Kom dan regelmatig een kijkje nemen op deze pagina voor nieuws van de B&B en de meest recente aanbiedingen, activiteiten en prijzen. Wil u meer info over de suites en overnachtingen in deze unieke bed & breakfast? Neem dan snel contact op met Villa Hestia in regio Diest, of reserveer nu uw suite. U krijgt binnen de 24 u antwoord.

 

Arrangementen

Fiets- en wandelarrangement – het hele jaar door

Buitengewoon bij ons

Fiets- en wandelliefhebbers kunnen het hele jaar door genieten van ons uniek arrangement ‘Buitengewoon bij ons’. Bij Villa Hestia kan je heerlijk ontspannen, luxueus logeren en geweldig smullen!

  • Fles wijn op de kamer
  • 2 overnachtingen in suitekamer
  • 2 maal luxe-ontbijt in stijl
  • 1 driegangen menu voor 2 personen
  • vieruurtje, wandelkaart, info
  • 2 gratis fietsen

Prijs: 358 € voor 2 personen

Villa Hestia Geschenkbon

Wil u vrienden of familie laten genieten van een heerlijk verblijf in deze B&B, bestel dan nu een “Villa Hestia Geschenkbon”.

De geschenkbon wordt op maat van uw wensen samengesteld. U bepaalt zelf het aantal overnachtingen in een suite, een luxe-ontbijt is altijd inbegrepen.

Wenst u een extraatje toe te voegen, zoals een flesje wijn in de suite of een mand met streekproducten. Geen probleem. B&B Villa Hestia zorgt er voor!

Bestel nu uw geschenkbon.

(De bon is 1 jaar geldig en wordt online verstuurd. )

Leuk en gastronomisch

Indien u lekker en gezellig wenst te dineren tijdens uw verblijf dan geven we u graag enkele adresjes.

restaurant l’oh

Fun et gourmet

restaurant l’oh