Ontspanning

De bed & breakfast voor ontspanning én actie

Fietsen

Na het lekker luieren en een ontspannen nachtrust in bed & breakfast Villa Hestia is het tijd om in actie te schieten. In de regio Diest en het Hageland kan u comfortabel fietsen langs 670 km bewegwijzerde routes die u de mooiste hoekjes van Vlaams-Brabant laten zien.

B&B Villa Hestia ligt tussen de knooppunten 38 en 93 en de aanrijroute is slechts 200m. Klik hier om je knooppuntenroute te plannen, u kan best zoeken op Bekkevoort en zo komt u automatisch in de buurt.

Gastvrouw Leen helpt u graag bij het plannen van uw uitgekozen routes, alle gidsen zijn beschikbaar. Heeft u geen fiets? Geen probleem. Leen kan er een huren voor u. Na een actieve fietstocht kunt u ontspannen in de tuin of de veranda.

Meer info vindt u op: www.toerismevlaamsbrabant.be

Wandelen

Na het ontbijt in de bed & breakfast kan u onmiddellijk in actie komen en de prachtige landschappen in de regio Diest ontdekken. De verschillende wandelroutes leiden u langs de glooiende heuvels en holle wegen in de omgeving. U kan uren verdwijnen in de natuur en helemaal herbronnen.

Wissebeemd Assent - Bekkevoort
Wissebeemd Assent – Bekkevoort

Ontdek waarom de Hermansheuvel, de Begijnenbeekvallei en het Waanveld een vijfsterrenplek wordt genoemd. Bovendien loopt de GR512 Vlaams Brabant voor de inrijpoort van B&B Villa Hestia in Bekkevoort.

Of bezoek een van de pittoreske provinciestadjes zoals Tienen, Diest, Zoutleeuw, Aarschot, Scherpenheuvel, Zichem of Landen waar u kan genieten van heerlijke streekproducten.

Tienen
Tienen

Misschien wil u ook wel eens te voet naar Scherpenheuvel. Een tochtje van 4 km brengt u tot aan de historische basiliek, een van de belangrijkste bedevaartsoorden in België. Dit alles en nog veel meer vind je op www.rlnh.be.

Basiliek Scherpenheuvel

En na de fikse wandeltocht door het Hageland, komt u in Villa Hestia weer helemaal tot rust.

Golf

Een passie voor golfen? Vanuit B&B Villa Hestia bent u in geen tijd bij verschillende golfterreinen in de regio Diest.
* Winge Golf & Country Club
* Flanders Nippon Golf, Hasselt
* Millennium Golf, Beringen-Paal
* Keerbergen Golf Club
* Brabantse Golf

Meer weten over activiteiten?

Vraag gerust meer informatie over de activiteiten in de buurt van bed & breakfast Villa Hestia in Bekkevoort als u graag ontspanning en actie combineert.