Contact

Neem contact met bed & breakfast Villa Hestia

Bed & breakfast Villa HestiaHeeft u vragen, bemerkingen of suggesties? Bent u overtuigd van de charme en de luxe van Villa Hestia en wil u een suite reserveren? Neem dan nu contact op met gastvrouw Leen. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord. U kan ook een e-mail sturen of bellen.

Wees van harte welkom in de gezelligste B&B van Bekkevoort en regio Diest!

Villa Hestia
Dennenstraat 14
3460 Bekkevoort
villahestia@villahestia.be
+ 32 475 44 69 33

Villa Hestia is makkelijk bereikbaar en heeft een ruime parking.

Privacyverklaring

Villa Hestia, gelegen in Dennenstraat 14, 3460 Bekkevoort is eigenaar van de website villahestia.be.

Dit is een publieke website waarop de promotionele gegevens van Villa Hestia gepubliceerd staan.

Villa Hestia is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens op de website www.villahestia.be en verbindt er zicht toe het vertrouwelijk karakter van uw persoonsgegevens te respecteren en te beschermen.

U kan de website www.villahestia.be vrij bezoeken en daarbij alle beschikbare informatie raadplegen over Villa Hestia, de producten en hun prijzen zonder dat u om het even welke persoonsgegevens ter beschikking dient te stellen.

Telkens u persoonsgegevens verstrekt zullen wij deze behandelen in overeenstemming met de wettelijke verplichtingen inzake de verwerking van persoonsgegevens.

De persoonsgegevens die Villa Hestia verzamelt, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Het bestand kan alleen geraadpleegd worden door de vennoten van Villa Hestia.

De informatie zal louter voor interne doeleinden, gelinkt aan het logies, verwerkt worden. Villa Hestia geeft geen persoonsgegevens door aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitzonderlijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

De gegevens die worden verwerkt zijn de volgende:
Datum van verblijf, aantal personen, naam van de kamer, voornaam en naam, adres en telefoonnummer, e-mailadres, boodschap bij het boeken.

Deze gegevens worden bijgehouden met als enige doel het boeken van uw verblijf of het beantwoorden van een vraag, met als rechtsgrond de uitvoering van een overeenkomst die door u werd gevraagd.

De gegevens worden door ons verwerkt voor de duur die noodzakelijk is in functie van de hierboven beschreven doeleinden.