B&B

De mooiste en lekkerste B&B van het Hageland

Luxekamers

Onze suitekamers zijn bijzonder ruim (65m²),  luxueus en bieden alle comfort. De gastenkamers zijn stijlvol, zeer goed uitgerust en dat aan eerlijke prijzen.

Ze zijn ingericht met parket, afzonderlijk salon, WIFI, HIFI, flatscreen in HD,
kluis en minibar. Elke kamer heeft een grote badkamer met bad en/of douche, twee wastafels en toilet. De familiesuite heeft 2 slaapkamers.

Een zachte nachtrust is gegarandeerd dankzij de kalme omgeving. Elke suite heeft airco en zicht op de tuin of de Hagelandse natuur. Bekijk de verschillende suitekamers of reserveer nu uw verblijf.

 

Tuin


B&B Villa Hestia heeft een prachtige tuin van 1 hectare, ongezien in de regio
Bekkevoort en Diest.

In de veranda of in de tuin kan u genieten van de weidse natuur. Het is een heerlijke plek om te ontspannen. U kan er rustig uw plannen voor de dag bespreken en de beschikbare documentatie inkijken.

Aan onze inrijpoort bent u onmiddellijk op de GR512 wandelroute Hageland. De aanrijroute voor het fietsknooppuntennetwerk (38-93) bevindt zich op 200 meter. U kan fietsen huren via de bed & breakfast.

Ontbijt

In een afzonderlijke veranda aan de tuin, kan u na een heerlijke nachtrust genieten van een luxe ontbijt. U start de dag met een uitgebreide keuze aan zoete of hartige lekkernijen.

Gastvrouw Leen zorgt voor vers geperst fruitsap, zelfgemaakte confituur, vers fruit, eitjes, wilde zalm, verschillende soorten kaas, allerlei soorten broodjes, ontbijtkoeken… Met een ruim gamma van streekproducten en het beste wat de regio Bekkevoort en het Hageland te bieden hebben.

Lunchpakketten kunnen in de bed & breakfast Villa Hestia worden besteld.

Meer weten over Villa Hestia?

Villa Hestia zal een onvergetelijke indruk maken op u. En na uw B&B-verblijf in Bekkevoort en de groene regio Diest keert u helemaal ontspannen en uitgerust weer terug naar huis. Aarzel dus niet om contact op te nemen als u meer info wil of een suite wil reserveren.